Speciallärare - Borgå stad

Speciallärare - Borgå stad

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den lärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker en ordinarie speciallärare till Kvarnbackens skola från och med 1.11.2019. Vid tillsättandet prioriteras sökanden med erfarenhet av specialundervisning, både som klinikundervisning och som kompanjonlärare.

Examensbetygen som visar behörigheten (speciallärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid omfattande sex månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 24.10.2019 före kl. 15 via länken Sök nu!

Läs mer

http://www.borga.fi/skolor-och-studier

Mer om arbetsgivaren

Rektor Anne Smolander tfn 040 480 1320, anne.smolander@edu.porvoo.fi.

Kvarnbackens skola
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort. Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!