Skip to main content
test
Speciallärare, Kungsvägens skola - Sibbo kommun

Välkommen att jobba i Sibbo!

Den svenskspråkiga utbildningstjänsten i Sibbo kommun söker två ordinarie

SPECIALLÄRARE till Kungsvägens skola i Nickby.

Sibbo kommun ligger i östra Nyland, mellan Helsingfors och Borgå. Naturen, skärgården och landsbygden är en viktig del av Sibbo. Kommunen har över 22 00 invånare och de natursköna vyerna och det unika läget lockar ständigt nya invånare till kommunen. I Sibbo kan du njuta av lugnet på landet samtidigt som storstadens vimmel endast är ett stenkast bort.
Kungsvägens skola (KVS) finns i skolcentret Nickby hjärta tillsammans med Sipoonjoen yhtenäiskoulu. I Kungsvägens skola undervisas kommunens alla svenskspråkiga elever i åk 7 - 9 och språkbadsklasserna vid Sipoonjoen yhtenäiskoulu.

Personalen vid KVS är engagerad och vi satsar på elevernas välbefinnande och på en god undervisning. I undervisningen utnyttjar vi den digitala tekniken för att göra inlärningen mångsidig.

Av den nya specialklassläraren förväntar vi oss initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Vi önskar att du är intresserad av att utveckla dig själv, din undervisning och lärmiljön. Du kommer att jobba i ett team, tillsammans med andra specialklasslärare och speciallärare. Du kommer också att ha möjlighet att jobba som kompanjonlärare. Kunskaper i finska räknas som merit.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet att vara med och utveckla specialundervisningen.
Kom med och skapa framtiden tillsammans med oss!

Behörighetskraven fastställs enligt förordningen (986/1998) om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

Villkoren för tjänsteförhållanden bestäms enligt UKTA. Prövotid på sex månader tillämpas. Den person som väljs bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Lämna in din ansökan och ditt CV senast 8.2.2023 kl. 16 via länken nedan eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/kungsvagens-skola/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100057380772857&fref=ts
https://sites.google.com/view/unelmienoppimaisemasipoossa/ajankohtaista-aktuellt?authuser=0https://www.instagram.com/kungsvagensskola/?hl=en

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ger rektor Patricia Nevanko patricia.nevanko(at)sipoo.fi eller tfn. 0401680216

Lär dig mer om oss

Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 900 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Stora Byvägen 12, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb