test
Speciallärare, Storängens skola - Esbo stad

Specialläraranställning i huvudtjänst på åk 7-9.

Arbetsplats: Storängens skola, Esboviksvägen 10

Arbetstid: enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Behörighetskrav: Behörighet som specialklasslärare.
Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:
Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter en flexibel inställning i vardagen och en god förmåga att komma överens med olika elever. Samarbetet med eleverna och deras vårdnadshavare är viktigt för att stödet ska kunna fungera så bra som möjligt. Också samarbete med kollegerna är centralt för att eleverna ska kunna stödjas på bästa sätt.

Storängens skola är en sammanhållen grundskola sedan 2015. I skolan arbetar runt 55 lärare. Lärarna samarbetar i lärarteam, samt inom årskurser och ämnen. Åk 1-6 arbetar i samma hus som Storängens daghem och förskola. Åk 1-2 har eftis i samma hus, i skolans egen regi. Åk 7-9 arbetar huvudsakligen i skolans andra fastighet. Skolan har c. 690 elever.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger: Ellinor Hellman rektor, ellinor.hellman@espoo.fi

Lär dig mer om oss

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Svenska bildningstjänster, Skolorna och gymnasiet, Storängens skola

Esbo är hemstad för ca 280 000 personer. Esbo är Finlands näst största stad och en trivsam bostadsort som lever, växer och utvecklas.

Vi erbjuder våra invånare mångsidiga tjänster, goda trafikförbindelser, välvårdade grön- och friluftsområden, goda utbildningsmöjligheter och mycket annat som behövs för att människor ska må bra.

I Esbo förenas toppkompetens, en variationsrik natur samt trivsamma och trygga bostadsområden. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med utmärkta möjligheter att arbeta och utveckas.

Vi vill att du ska trivas i Esbo – och kunna utveckla din kompetens bland de främsta i landet.

Ett rökfritt Esbo!


Adress: Esboviksvägen 10, 02320 Espoo
Esbo stad - Rökfri arbetsplats Esbo stad - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb