Speciallärare, tjänst - Borgå stad

Speciallärare, tjänst - Borgå stad

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den lärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker speciallärare med placering i första hand i Strömborgska skolan, som är en sammanhållen grundskola för åk 1-9, samt med undervisning också i andra enheter för åk 1-6 i stadens grundskolor.

Examensbetygen som visar behörigheten (speciallärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds.

Skicka din ansökan senast 1.4.2019 före kl. 15 via länken Sök nu.

Läs mer

http://www.borga.fi/skolor-och-studier

Tilläggsuppgifter ger rektor för Strömborgska skolan Carola Wiksten tfn 040 350 7011, carola.wiksten@porvoo.fi.

Strömborgska skolan
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren