Skip to main content
test
Specialtandläkare i ortodonti, Pargas kommunområde - Pargas stad

Att bo och jobba i en skärgårdsmiljö vid havet är en dröm för många. Den unika skärgårdsstaden Pargas med cirka 15 500 invånare omfattar en stor del av Skärgårdshavets område och dess tusentals öar och holmar.

Pargas stad ledigförklarar en deltidsanställning (8h/vk) som SPECIALTANDLÄKARE I ORTODONTI i Pargas kommunområde.

Behörighetsvillkoren är behörighet som legitimerad specialtandläkare inom ortodonti i Finland. Vi förutsätter att den sökande har tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda båda inhemska språken. Arbetet inleds direkt eller enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt AKTA och läkaravtalet. Vi förutsätter av den som väljs till uppgiften ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Den som blir vald bör uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Vid anställningen tillämpas en prövotid om sex månader.

Läs mer

https://www.pargas.fi/tand-och-munhalsovard

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare information ges av ledande tandläkare Dunja Kanto, tfn 040 193 9679 eller e-post dunja.kanto@pargas.fi.
Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi arbetsnyckel 464574.
Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post socialcentralen@pargas.fi.
Ansökningstiden går ut 28.10.2022 kl. 12.00.

Lär dig mer om oss

Pargas stad, Social- och hälsovård, Hälsovård, Tandvården

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 100 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger stadens centrum nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km, till Helsingfors 173 km och till Tammerfors 180 km.  Pargas är en tvåspråkig ort med svenska som majoritetsspråk och omfattar 5 545 km2, varav 80 % är vatten. Pargas stad har flest invånare som bor i skärgården i Finland och är också en stad med flest fritidsboende i Finland (8 000 stugor).

Pargas stad är en av de största arbetsgivarna på Åboland och har en personal bestående av tjänsteinnehavare och arbetstagare som sköter den kommunala serviceproduktionen och den dagliga förvaltningen. Antalet anställda uppgår till ca 1 000.

Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor, Kuntarekry.fi och i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på arbets- och näringslivsministeriets webbsidor, www.mol.fi, och hos arbetskraftsbyrån.


Adress: Kommunalhemsvägen 12 C, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb