Skip to main content
test
Språk- och kulturlärare inom småbarnspedagogik - Raseborg stad

Är du intresserad av att arbeta som språk- och kulturlärare inom småbarnspedagogiken och förskoleundervisningen verksamhetsåret 2022 - 2023.

I Raseborg erbjuder vi småbarnspedagogik på svenska och finska. För tillfället har vi en språk- och kulturlärare inom småbarnspedagogik, som är en del av teamet som består av speciallärare inom småbarnspedagogik - du är välkommen i vårt professionella och ivriga team! Hos oss har du möjlighet att utvecklas och vi stöder dig i arbetet. Till din arbetsuppgift hör de svenskspråkiga daghemmen där du konsulterar och handleder personalen med att planera, förverkliga och utvärdera en språk- och kulturmedveten pedagogik. Du handleder även barn och barngrupper som har svenska som andra språk och deltar i samarbetet med vårdnadshavarna. Som en del av teamet inom specialdagvården har du möjlighet att utvecklas i ditt arbete och delta i utveckladet av småbarnspedagogiken i Raseborg.

Vi förväntar oss att du har utmärkta kunskaper i svenska, kännedom om lagen i småbarnspedagogik, planen i småbarnspedagogik och planen för förskoleundervisningen.

Vi värdesätter:
- erfarenhet av att arbeta med språkstödjande metoder
- kunskap om flerspråkighet samt mångkulturalitet
- kännedom om SpråkPeda materialet
- goda samarbets- och interaktionsfärdigheter
- att du är positiv och initiativrik
- kunskaper i finska

Anställningen gäller för tiden 1.8.2022 - 2.6.2023.
Kom med och jobba för barnens bästa i Raseborg!

Heltidsarbetstid 38h 45min/vecka. Lön enligt UKTA. Prövotid 3 månader. Godtagbart läkarintyg över lämplighet för arbetsuppgiften bör lämnas in innan befattningen tillträds. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 446507.
Ansökningstiden går ut den 29.6.2022 kl. 16.00.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Nina Aartokallio, chef för småbarnspedagogik
Tfn. 019 289 2150, nina.aartokallio@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Raseborg stad, Bildningssektorn, Småbarnspedagogik

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10611 Raasepori
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb