Städarbetsledare - Raseborg stad

Lokalvården i Raseborgs stad består av ca 80 personal varav ca 40 personal hör till Ekenäs område. Lokalvården betjänar internt alla servicepunkter inom staden skolor, daghem, hälsocentraler, äldreomsorgsenheter mm.

Som arbetsledare fungerar du som förman för vår personal, deltar i verksamhetens planering, kvalitetsgranskningar, arbetsturs planeringar, kundmöten och koordinerar vikariearrangemang. Interna utbildningar, utveckling och personalens välmående. Beställningar av städredskap och uppföljning och granskning av fakturor. I praktiken ansvarar du för att personalen och kunderna är nöjda med den städservice som är överenskommet med kunderna. Vid behov hoppar du också själv med på fältet till förstärkning. Vikarierar städhandledaren vid behov.

Arbetstiden 38,15h/v och dagsarbete.

Arbetsdistriktet är Raseborg , Ekenäs område.

Vad väntar vi oss av dej ?

Du har en positiv inställning och tycker om att jobba med människor. Du skall kunna motivera och samarbeta med kunder och personal. Du skall kunna ta snabba beslut , vara rättvis , organisations och planerings kunskaper , vara flexibel och positiv inställning till utveckling. Kunna jobba självständigt och vara kundserviceinriktad, introducera ny personal. En fördel om du har erfarenhet av städdimensionerings program. Du skall ha erfarenhet av städbranschen och vi önskar att du har specialyrkesexamen i arbetsledning/handledning. Erfarenhet av adb och gärna körkort. Våra kunder och våra team är tvåspråkiga, svenska och finska, dvs goda kunskaper i båda språken.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Lön enligt TS-avtalet samt arbetsvärdering. Prövotid 6 mån. Befattningen är tillsvidare.

Vi önskar att den valda personen kan påbörja sitt arbete så fort som möjligt eller senast 01.08.2021.

Ansökningstid tom 27.05.2021.

Godkänt hälsointyg bör inlämnas innan arbetet påbörjas.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

städchef Camilla Flinck, tfn 019-289 3902

Lära dig mer om oss

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilahallinto-osasto, Siivouspalvelut

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs