Städare - Närpes stad

Tekniska nämnden i Närpes stad söker en städare till städservice. Tillsvidare anställd med början från 10.8 2020 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är deltid, 30 h/v. Placering vid anställningens början, städservice Skolcentrum, högstadiet.

Behörighetsvillkor är yrkesexamen för anstaltsvårdare, annan jämförbar examen samt erfarenhet av städarbete.
Om yrkesexamen saknas blir anställningen tidsbunden, examen kan då avläggas under anställningstiden.

Övriga kvalifikationer som gäller befattningen;
Vi söker en glad och positiv person som har god samarbetsförmåga samt social kompetens. Vi förutsätter att den som väljs kan utföra uppgifterna självständigt, kan ta egna initiativ och vara flexibel. Intresse och erfarenhet av städning räknas som merit.

Uppgiftsbaserad lön enligt avtal (AKTA). Prövotid om 6 månader tillämpas. Arbetsplaceringen kan ändras enligt behov inom Närpes stads städserviceområde. Godtagbart läkarintyg bör uppvisas innan arbetet inleds.
Ansökningshandlingarna returneras inte.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

Närmare upplysningar ges av städarbetsledare Sonja Vehkoja tel. 040 1677842, sonja.vehkoja@narpes.fi

Närpes stad, tekniska avdelningen
Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!