Städare - Pedersöre kommun

Är du intresserad av hygien och lokalvård? Vi söker en städare till Östensö skola. Ordinarie anställning fr.o.m. 15.10.2020 eller enligt överenskommelse. Till arbetsuppgifterna hör städning av olika utrymmen i skolan och förskolan.Arbetstiden är 28,75 h/vecka. Inskolningen till jobbet är vid Sursik städservice enhet.

Vi söker dig som kan planera ditt arbete och ta egna initiativ. Du tar ansvar och har en positiv attityd till att lära dig nya saker. Du kan arbeta självständigt på egna städområden samtidigt som du är bra på att samarbeta. Du ser ditt arbete som kundservice där kunden är i fokus. Arbetserfarenhet inom professionell städning och/eller anstaltsvårdarutbildning ses som en merit.

Den som väljs skall före arbetet inleds uppvisa godtagbart hälsointyg och straffregisterutdrag. Prövotiden är 4 månader. Språkkrav enligt kommunens språkstadga. Straffregisterutdrag krävs för jobbet.

Mer om arbetsgivaren

Monika Asplund, kosthålls- och städchef, tel. 06-7850 121, e-post: monika.asplund@pedersore.fi

Pedersöre kommun, Ekonomiavdelningen, Kosthålls- och städservice
Adress: Skolvägen 44, 68910 Pännäinen

Pedersöre kommun är en tvåspråkig kommun med ca 11000 invånare. Majoritetsspråk är svenska. Kommunen har städservice i egen regi. Städservice enheten har ca 60 anställda. Vi utför städservice i 46 olika fastigheter. Vi städar bl.a. i daghem, skolor, åldringshem, sporthall, trapphus och bibliotek. Inom städservice ska vi ge bra kundservice till alla våra kunder.