Skip to main content
test
Städare-matserviceansvarig, reservperson - Karleby stad

Vi söker till städ- och matservicen en positiv och företagsam reservperson för städare som är ivrig över sitt arbete. Reservpersonen arbetar vid skolor, daghem, kontor och idrottsanläggningar.

Vi välkomnar till vårt team av reservpersoner en person som har en aktiv och flexibel attityd till arbetet och arbetsmiljön. Förutom yrkeskunskap värdesätter vi också utvecklings- och serviceanda samt att du förbinder dig till arbetsgivarens värden. Arbetet förutsätter att du har tillgång till egen bil.

Vi söker två ordinarie reservperson och anställningsförhållandet börjar 17.4.2023. Arbetstiden är 38,25 h/vecka och tid att utföra arbetet är dagligen mellan kl. 06.00 och 18.00.
Vi förutsätter yrkesexamen för anstaltsvårdare eller annan lämplig utbildning samt arbetserfarenhet.
Som meriter räknas hygienpass och arbetssäkerhetskort.
Arbetet förutsätter förmåga till självständigt arbete, grundläggande kunskaper i datateknik (e-post, internet), god interaktionsförmåga och förmåga att arbeta i team.

Blev du intresserad av arbetet som reservperson? Tveka inte att ta kontakt om du har frågor.

Vid befattningens tillsättande tillämpas en prövotid på sex månader.
Den som blir vald ska under prövotiden visa upp ett godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet samt drogtest.
Studie- och arbetsintyg i original visas upp i samband med en eventuell intervju.
Reservpersonen väljs på basis av lämplig utbildning, arbetserfarenhet och lämplighet för arbetsuppgiften ifråga samt en eventuell intervju.

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten till ändringar i rekryteringen.

Skicka din ansökan till oss senast 4.4.2023 kl. 12.00 via Kuntarekry.
www.kuntarekry.fi
Uppgiftsbaserad lön enligt AKTA 2113,60 €

Läs mer

http://www.kokkola.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mirva Suomela, mirva.suomela@kokkola.fi, 0408068313

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städservicen producerar, köper och utvecklar kundorienterad, högklassig och konkurrenskraftig städ- och anknytande service för stadens ämbetsverk och inrättningar. Kunnandet, yrkeskompeten- sen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären.


Adress: Kauppatori 5, 67101 Kokkola
Karleby stad - Rökfri arbetsplats Karleby stad - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb