Stadsjurist, tjänst - Borgå stad

Stadsjurist, tjänst - Borgå stad

Borgå stad söker en stadsjurist till en ordinarie tjänst från 1.8.2019 eller enligt överenskommelse.

Stadsjuristens huvudsakliga uppgift är att ge juridisk rådgivning inom stadens organisation, speciellt inom koncernförvaltningen och när det gäller offentliga upphandlingar. Stadsjuristen representerar staden i domstolar, skriver bemötanden och utlåtanden samt bereder ärenden för sektorer. Stadsjuristen fungerar som parkeringsövervakare och vikarierar förvaltningsdirektören.

Behörighetsvillkor är en högre juridisk examen. Upphandlingskompetens räknas som merit. Arbetet förutsätter goda muntliga kunskaper i finska och svenska samt goda skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och läsförståelse av det andra inhemska språket.

Lönen fastställs enligt AKTA. Innan valet fastställs bör den som väljs visa upp ett godtagbart utlåtande om sitt hälsotillstånd. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 3.6.2019 kl. 14 via länken Sök arbetsplats.

Läs mer

http://www.borga.fi

Förvaltningsdirektör Roope Lenkkeri ger upplysningar om tjänsteuppdragen, tfn 040 867 7515

Förvaltningsledning
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren