Stadsveterinär-praktiker - Borgå stad

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

Miljöhälsovården i Borgå stad ledigförklarar att sökas en tjänst som stadsveterinär-praktiker från 1.10.2021 eller enligt överenskommelse.

Vi söker en samarbetskunnig och flexibel person till den gemensamma veterinärmottagningen med tre veterinärer i Borgå. På mottagningen finns även en anställd djurskötare. Till tjänsteåliggandena hör grundläggande veterinärtjänster enligt veterinärvårdslagen (60%) samt kommunalveterinärens lagstadgade tillsynsuppgifter (40%). Till tjänsten hör jourplikt; vart femte jourskift. Verksamhetsområdet för tjänsten är Borgå stad samt kommunerna Askola, Lappträsk, Lovisa, Borgnäs och Sibbo.

Behörighetsvillkoren för tjänsten är legitimerad veterinär i Finland, god muntlig förmåga i de båda inhemska språken samt god skriftlig förmåga i den andra inhemska språken. En kompetens i de delområden som berörs i arbetet samt arbetserfarenhet i branschen räknas som meriter. Arbetet förutsätter körkort och användning av egen bil.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vid behov kan tjänsten besättas med två deltidsanställda tjänstemän.

Lön och övriga villkor fastställs enligt läkaravtalet och Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal. Den uppgiftsrelaterade lönen är 3160,88 €/månad. Prövotiden är 6 månader. Den valda personen bör uppvisa ett godtagbart läkarintyg innan tjänsten tas emot.

Skicka din ansökan senast 13.8.2021 före kl. 15 via Sök nu länken. Till ansökan fogas CV.

Läs mer

https://www.borga.fi/veterinartjanster

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

För ytterligare information kontakta I stadsveterinär-hygieniker Tiina Tiaionen tfn 040 7234141 eller tiina.tiainen@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Miljöhälsovård

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort. Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats. Sök till oss. Människorna gör staden!


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb