Skip to main content
test
Stämledare (kontrabas) - Lohjan kaupunki

Lojo är en livlig kulturstad i Västra Nyland, mindre än en timmes bilresa från huvudstadsregionen. Mångsidiga tjänster, en vacker sjönatur med åsar och ett livligt sport- och kulturliv bildar en levande och välmående stad.

Lojo stadsorkester som bildades år 1964 är en dynamisk stomorkester med 12 fast anställa musiker och den kan vid behov kompletteras med frilansare till en kammar- eller symfoniorkester. Orkesterns konstnärliga ledare är Jukka Untamala och konsertmästare Tero Latvala.

Vi söker en stämledare för kontrabas till Lojo stadsorkester för fast anställning fr.o.m. 1.8.2023.

Som stämledare för kontrabas ingår det i din mångsidiga arbetsbeskrivning att spela både i små ensembler och sinfonietta- och symfoniorkestern. Du ansvarar för den musikaliska ledningen för din egen instrumentgrupp, stråkföringen samt utvecklingen av klangen i din instrumentgrupp. I arbetet ingår också att undervisa i att spela kontrabas 5 veckotimmar i Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto. Erfarenhet av undervisning är meriterande.

Provspelning tisdag 25.4.2023 kl. 10 i Laurentius-salen, Kyrkogatan 6 , Lojo.

Uppgifterna vid provspelningen:
- Satserna 1 och 2 med kadenser av någondera av följande: Dittersdorf: Kontrabaskonsert nr 2 eller Vanhal: Kontrabaskonsert
- Satserna 1 och 2 av någondera av följande: Bottesini: Kontrabaskonsert nr 2 eller Koussevitzky: Kontrabaskonsert
- Orkester- och kammarmusikuppgifter som meddelas efter ansökningstiden.

Observera att provspelningsuppgifterna ska spelas med ett orkesterstämt instrument.
Dessutom ska de sökande vara beredda på att ge ett kort undervisningsprov och en intervju.

Kallelsen till provspelning samt orkester- och kammarmusikuppgifterna skickas före 11.4.2023 på basis
av ansökningarna.

Av ansökan ska framgå sökandens kontaktuppgifter, studier, arbetserfarenhet och om sökanden tänker använda orkesterns pianist eller en egen ackompanjatör vid provspelningen. Sökanden ska dessutom ge en kort beskrivning av de egna interaktionsfärdigheterna.

Lönen är 2596,19 € enligt AKTA. När befattningen tillsätts tillämpas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo. Dessutom ska ett straffregisterutdrag enligt lagen (504/ 2002) visas upp.

Mer information om uppgifterna och provspelningarna ges av Intendent Heidi Ketola per e-post heidi.ketola@lohja.fi eller per telefon +358 44 374 1464.

Lojo stad är rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 3.4.2023 kl. 16.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-7-23. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Stadsorkester
Adress: Kyrkogatan 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb