Skip to main content
test
Strategia- ja hallintojohtaja - Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Haluatko olla mukana johtamassa Suomen hyvinvoivinta väestöä ja onnellisimpia työntekijöitä?

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen johtotiimi kaipaa vahvistusta. Etsimme asiansa osaavia johtajia, joita ohjaa inhimillisyys ja motivoi työiloon perustavan organisaatiokulttuurin kehittäminen. Pidämme tärkeänä, että sinulla on riittävästi kokemusta, jotta puntit ei tutise pienistä, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme pioneeriasennetta ja halua palvella työntekijöitämme hallinnollisessa tehtävässä. Aiomme uudistua rohkeasti, joten kopinotto- ja maalintekokykyä tarvitaan, mutta johtoryhmänä voimamme ja kykymme on tiimissä. Arvostat kaikkia sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattiryhmiä ja uskot, että luottamusta johtamalla pääsemme parhaaseen tulokseen.

Strategia- ja hallintojohtaja vastaa hyvinvointialueen hallinnon ydintehtävistä, ml. toimielinvalmistelusta, hyvän hallintotavan toimintaohjeista ja toimii esimiehenä hallintotiimille. Tehtävänkuvaan kuuluu strategian toimeenpanon seuraaminen ja vahvistaminen läpileikkaavasti, siitä raportointi ja strategian toimeenpanoon liittyvien kehittämistoimien valmistelu. Asiakaskokemuksen johtamisen, hyvinvoinnin edistämispalveluiden ja osallisuuspalveluiden sekä strategiseen omistajaohjaukseen liittyvät kokonaisuudet ovat strategia- ja hallintojohtajan vastuulla. Strategia- ja hallintojohtaja toimii hyvinvointialueen johtoryhmätasolla hyvinvointialuejohtajan suorana alaisena.

Henkilöltä edellytetään hallinto- tai oikeustieteen tai muun soveltuvan alan ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä yleisjohtamistehtäviin liittyvä kokemus. Eduksi katsotaan kokemus kunnallisesta toimielintoiminnasta ja julkishallinnosta, sekä näyttö strategian johtamisesta organisaation johtoryhmätasolla.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen virkavalinnan vahvistamista. Lisäksi valittavan suostumuksella tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaan ja tähän liittyen esteetön vastaus on palvelussuhteen edellytyksenä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen p. 0400 497 418 (3.10. klo 17-19 tai 6.10. klo 8-12 tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä)

Lisätietoja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Eksote on järjestänyt maakunnan erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut jo vuodesta 2010. Olemme rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista sote-piireistä. Tavoitteenamme on hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen. Etelä-Karjalassa on noin 127 000 asukasta, joiden terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin eteen yli 5 000 osaavaa alan ammattilaista tekee yhdessä työtä. Asiakas ohjaa palveluorganisaatiomme uudistamista ja henkilöstö on meidän voimavaramme.


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Rekommenderade jobb