Skip to main content
test
Ströjobb inom köks- och städbranschen - Borgå stad

Affärsverket Borgå lokalservice producerar tjänster i anslutning till fastighetsskötsel, städ- och måltidstjänster för olika sektorer i Borgå stad. Borgå lokalservice sysselsätter ca 300 yrkeskunniga personer inom fastighets-, städ- och måltidstjänster.

Vi söker yrkespersoner till måltidstjänsterna och lokalvårdare för viss tid som vikarie till ordinarie anställda som ska sköta måltids-, kärlvårds-, köks- och städuppgifter i våra serviceobjekt.

De vanligaste köksuppgifterna är måltids- och kärlvårdsuppgifter och städning av lokalerna i skolor och daghem samt underhållsstädning i hälsovårdscentralen, servicehus och byråer. Arbetstiderna varierar från vardagar till veckoslut, från morgonskift till kvällsskift mellan kl. 06.00 och 20.00.

Vi förväntar oss att du har en positiv inställning, att du kan ta egna initiativ och att du bär ansvar. Du är noggrann och åstadkommer goda resultat. Vi värdesätter färdigheter i kundbetjäning och samarbetsförmåga.

Vi önskar att sökanden har utbildning inom städ- eller köksbranschen eller arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter, lämplighet för dessa arbetsuppgifter samt muntliga och skriftliga kunskaper i finska. I kostserviceuppgifter krävs det hygienpass.

Lönen fastställs enligt AKTA. Arbetstiden är 20-38,75 timmar/vecka.

Blev du intresserad? Meddela ditt intresse för ströjobben inom Borgå lokalservice genom att fylla i din ansökan via länken Sök nu! Berätta i din ansökan vilka arbetsuppgifter du är intresserad av.

Vi tar kontakt och intervjuar nya arbetstagare till ströjobb enligt behov.

Läs mer

https://www.borga.fi/borga-lokalservice
http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ger byrå- och personalsekreterare Hanna Simula, hanna.simula@porvoo.fi och servicechef Marianne Seppänen, marianne.seppanen@porvoo.fi.

Lär dig mer om oss

Borgå lokalservice

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb