Ströjobb inom social och hälsovårdssektorn - Borgå stad

Borgå är en stad för utveckling, där man tillsammans arbetar för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Borgå stad använder Kommunrekrys elektroniska vikarieregister för att anställa vikarier. Vikarieregistret används för rekryteringen av vikarier som varar under tre månader.

Vi söker ströjobbare till:

- Rehabiliteringstjänster (Avdelningarna vid Näse rehabiliteringscenter och Wilhelmina)
- Hemvården och boendetjänster (Johannahemmet, Majbergets, Brandbackens och Svalåkerns servicehem).
- Missbruks- mentalvårdstjänster (Koivula)
- Hälsostation

Vi förutsätter att du är utexaminerad sjukskötare, hälsovårdare, eller närvårdare. Vi har ströjobb också för sjukskötar- och närvårdarstuderande. Av ströjobbare krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

I Koivula krävs ett människoorienterat professionellt arbetsgrepp samt mod att bemöta en mentalvårds- och missbruksklient med också svåra symtom.

Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit. Vi önskar att du har ett energiskt grepp och tar tag i uppgifter.

Det är lätt att registrera sig som strömjobbare: du behöver bara skapa ett eget användarnamn och lösenord.

OBS! Om du redan tidigare har skapat ett användarnamn och lösenord i Kuntarekrysystemet, använd dem i inloggning. Skapa inte ett nytt användarnamn.

Spara användarnamnet och lösenord för dig själv för senare användning så att du vid behov kommer åt att uppdatera dina uppgifter och tillgänglighet.

Skicka din ansökan och kontakta sedan rekryteringsakkunig matilda.isohella@porvoo.fi Först efter intervjun kan du få ströjobb.

På intervjun kontrollerar vi din identitet, examens- och arbetsintygen i original samt det övriga kunnandet. Om du är studerande ska du visa ditt senaste studieutdrag över genomförda studier.

Om du redan gör vikariat hos oss utanför systemet bör du ändå registrera dig som vikarie så att dina uppgifter hittas i systemet.

Välkommen på ströjobb!

Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Rekryteringsakkunig Matilda Isohella matilda.isohella@porvoo.fi

Borgå stad, Social- och hälsovårdssektorn
Adress: Borgå

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!

Borgå stad - Rökfri arbetsplats