Skip to main content
test
Suomen kielen ja viestintätaitojen tuntiopettaja - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Luksiaan suomen kielen ja viestintätaitojen päätoimista tuntiopettajaa ajalle 26.9.2022 - 30.6.2023 kotoutumiskoulutukseen Espoon toimipisteeseen. Opetusta voi olla myös muilla kampuksilla S2-tuetuissa ammatillisissa koulutuksissa tai tutkintoon valmentavissa koulutuksissa (TUVA).

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä, vähintään 60 opintopisteen laajuisia suomen kielen aineopintoja ja kokemusta aikuisten maahanmuuttajaryhmien opettamisesta vähintään 12 kuukauden ajalta. Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä digitaitoja.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen (986/98) mukaisesti. Työsuhteen ehdot ja työaika määräytyvät KVTES/OVTES:n mukaisesti.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys sekä esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Pääasiallinen toimipiste on työsuhteen alussa Luksian Espoon toimipiste.

Hakuaikaa on jatkettu, haku päättyy 9.10.2022.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Juha-Matti Mattila puh. 044 493 7631.

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Juha-Matti Mattila puh. 044 493 7631.

Lisätietoja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Ammatillinen koulutus

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja edistää osaamista. Koulutuskuntayhtymässä työskentelee noin 370 eri alojen ammattilaista ja opiskelijoita on vuosittain noin 3500.

Toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa sekä Espoossa ja Kirkkonummella.


Osoite: Itsehallintotie 3, 02600 Espoo
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb