Suuhygienisti (2), Joutsan ja Toivakan hoitolat

Haetko suuhygienistin tehtävänkuvaa, jossa pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön? Haluatko tehdä töitä mukavassa ja osaavassa tiimissä? Seututerveyskeskus on työntekijöiden suosittelema työpaikka, tule mukaan osaavaan suun terveydenhuollon joukkoon! Voit olla vastavalmistunut tai ammattilainen, meillä saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen.

Haemme Seututerveyskeskuksen Joutsan ja Toivakan hammashoitoloihin vakituiseen työsuhteeseen

KAHTA SUUHYGIENISTIÄ (2)

Toisen suuhygienistin ensisijainen työpiste on Joutsan hammashoitolassa, suunnitellusti työpiste voi olla myös Toivakan hammashoitolassa. Toisen suuhygienistin ensisijainen työpiste on Toivakan hammashoitolassa ja suunnitellusti työpiste voi olla myös Joutsan hammashoitolassa.

Joutsassa ja Toivakassa suuhygienistit vastaavat omalta osaltaan alueen väestön suun terveydestä yhdessä hammaslääkärien ja -hoitajien kanssa. Suurin osa työstä on aikuispotilaiden hoidon tarpeen arvioita, parodontologista hoitoa ja omahoidon ohjausta. Lisäksi työhön kuuluu lasten suun terveystarkastukset ja hampaiden ensiapuluontoisia toimenpiteitä sekä palvelukeskuksessa asuvien ja päiväkeskusasiakkaiden suun hoidon tarpeen arviointi ja omahoidon ohjaus. Hammaslääkärin konsultointi on helppoa ja moniammatillista yhteistyötä tehdään päivittäin terveysaseman muiden työntekijöiden kanssa.

Joutsan hammashoitola on osa Joutsan terveysasemaa ja käytössä on neljä hoitohuonetta. Joutsaan on ensi vuonna valmistumassa uusi hammashoitola, jonka suunnittelu on hyvässä vaiheessa. Toivakan hammashoitola on myös Toivakan terveysaseman yhteydessä ja siellä on kaksi hoitohuonetta sekä pop up -yksikkö. Meillä on käytössä Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Sinun on mahdollista vaikuttaa työaikoihin sekä työn sisältöön. Huomioimme tehtävänkuvassa mielenkiintosi kohteet. Työssä on erinomainen tiimin tuki ja pyrimmekin yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Työilmapiiri on rento ja positiivinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Annamme mielellämme lisätietoja:
Osastonhoitaja Laura Vänttinen
puh. 014 336 6571
laura.vanttinen@seututk.fi
Ylihoitaja Eila Kerkelä
puh. 014 269 5909
eila.kerkela@seututk.fi

Seututerveyskeskus, suun terveydenhuolto
Osoite: Myllytie 8, 19650 Joutsa

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii K-S sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöönotettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs