test

Suuhygienisti (2), sijaisuus, Haapavesi

Ansök senast  12.1.2024 14:30

Suuhygienisti, tule töihin Haapavedelle! Haemme Haapaveden hammashoitolaan kahta (2) suuhygienistiä sijaisuuteen. Toinen sijaisuus on kokoaikainen ja toinen sijaisuus 31.12.2023 saakka 50% ja 1.1.2024 alkaen kokoaikainen. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät 9.2.2024 ja 31.3.2024 saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Työsi suuhygienistinä Haapavedellä ja Pyhännän suun terveydenhuollossa on itsenäisen suuhygienistin vastaanottotyön lisäksi monipuolista tiimityötä. Pääset osana tiimiä toimimaan mm. erikoishammaslääkärin työparina. Suuntautuminen lasten oikomishoitotoimenpiteisiin katsotaan siis eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Kliinisen työn lisäksi toivotaan halukkuutta osallistua terveydenedistämistyöhön. Pääasiallisena työpaikkana on Haapaveden hammashoitola.

Haapaveden hammashoitolassa on kaksi suuhygienistin toimea. Haapaveden hammashoitolassa työskentelee viisi hammashoitaja -hammaslääkärityöparia sekä terveyskeskussihteeri. Käytössämme on toistaiseksi LifeCare -potilashallintaohjelma. Lakisääteiset lasten ja nuorten suun terveystarkastukset hoidetaan hammashoitolassa vuosittain.

Haapavesi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, lähes Suomen keskipisteessä, Oulun eteläpuolella. Haapavedeltä Ouluun ja Kokkolaan on n. 125 km. Väestövastuualueellamme asuu n. 8000 asukasta. Haapavedelle on helppo kulkea hyvien kulkuyhteyksien johdosta. Jos kiinnostut muuttamaan paikkakunnalle, antaa alue hyvät asumisen mahdollisuudet. Haapaveden luonto on itsessään jo näkemisen ja kokemisen arvoinen. Sen lukuisat järvet ja kumpuilevat maisemat poikkeavat selvästi muun Pohjanmaan lakeuksista. Jos arvostat luonnonläheisyyttä, hyviä asumisen mahdollisuuksia sekä monipuolisia kulttuurin, liikunnan ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia, saat Haapavedeltä virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön.

Tarvittaessa autamme asunnon löytymisessä.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen vaaditaan hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi pätevyys. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös hammashoitajat huomioidaan tehtäviä täytettäessä.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Tuomas Vatjus, p. 044 7591432. Sähköposti: tuomas.vatjus@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare