Suuhygienisti - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Suuhygienisti - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Haemme hammashuoltoon VARAHENKILÖÄ ajalle 3.6. - 31.12.2019.
Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 12.00

Pöytyän kuntayhtymään kuuluu kaksi kuntaa, Aura ja Pöytyä. Kuntayhtymässä on neljä hammashoitolaa Aurassa, Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä. Käytössämme on Lifecare-tietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Hammashuollon varahenkilönä työskentelet osana moniammatillista työyhteisöä. Työnkuva koostuu pääosin suuhygienistien ja hammashoitajien sijaistuksista. Tehtävään valitulta edellytetään valmiutta eri toimipisteissä työskentelyyn sekä kokemusta hammaslääkärin avustuksesta ja välinehuollosta. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Läs mer

http://www.tk.poytya.fi

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula, heli.kriikkula@tk.poytya.fi,
puh. (02) 4864 1330 (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta).

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä
Adress: Aura, Pöytyä

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä.

Mer om arbetsgivaren