Suuhygienisti

Haemme innovatiiviseen ja energiseen joukkoomme kahta suuhygienistin sijaista. Sijaisuudet voi aloittaa sopimuksen mukaan. Molemmat sijaisuudet kestävät tämän hetkisen tiedon mukaan maalis-huhtikuun vaihteeseen 2021. Ensisijainen työpiste sijaitsee Saarijärven yksikössämme.
Saat olla kokenut konkari tai valmistumassa oleva suuhygienisti - me etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä. Jos olet oikein hyvä tyyppi, niin eihän ne työt tekevältä lopu. Jonkinlainen kelpoisuus ja rokotustodistus tietysti vaaditaan, mutta nehän sinulta löytyvät.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Suuhygienistin (AMK) -tutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.
Meillä pääset mukavassa työyhteisössä toteuttamaan suuhygienistin ammattitaitoa jokaisella saralla. Saat työskennellä kaikenikäisten parissa, värkätä oikomiskojeiden kanssa, esiintyä kouluilla ja toreilla ja ennen kaikkea pääset vaikuttamaan.
Mitä vielä odotat, nakkaa hakemus tulemaan!

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Timo Itäpuisto, puh. 044 711 4557.
Suuhygienisti Eija Kantonen-Uusijoki (spostilla etunimi.sukunimi@saarikka.fi)
Vastaava hammaslääkäri Tarja Saastamoinen, puh. 044 459 8916

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 650 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tueksi. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.