Suuhygienisti

Etsimme suuhygienistiä uuteen toimeen syksyllä. Wiitaunionin suun terveydenhuollon palveluita tarjotaan Pihtiputaalla ja Viitasaarella, Toimen pääasiallinen sijoituspaikka on Viitasaaren hammashoitola. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä suuhygienistin toimenkuva on monipuolinen ja sisältää työskentelyä kaikenikäisten kanssa. Kiinnostus ja kokemus oikomishoidosta katsotaan eduksi. Arvostamme kehittämishalukkuutta sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Meillä pääset kehittämään suuhygienistin toimenkuvaa ja syventämään osaamistasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, huolellisen perehdytyksen sekä työyhteisön täyden tuen. Työnantaja suhtautuu lisäkoulutukseen myönteisesti. Ole reippaasti yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää meillä työskentelystä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 mukaan. Työpaikka on savuton ja uusille työntekijöille tehdään organisaation päihdeohjelman mukaisesti huumetestaus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Liitäthän hakemuksen liittekenttään CV:si.

Tutustu työnantajaan

Vs. Suun terveydenhuollon esimies Saana Kaisanlahti, saana.kaisanlahti@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Hammashuolto Viitasaari
Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella. Pihtipudas ja Viitasaari sijaitsevat pohjoisessa Keski-Suomessa kauniiden vesistöjen äärellä.