Suuhygienisti

Porvoon kaupungin suunterveydenhuolto hakee suuhygienistin sijaista, 80 % työaika, ajalle 15.2.-30.9.2021.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Meillä työskentelee noin 60 ammattilaista, tulisitko Sinä työyhteisömme vahvistukseksi. Meillä suuhygienistin työnkuva ja tehtäväkenttä on monipuolinen; teemme töitä monihuonemallilla, perinteisellä vastaanotolla sekä alakoulujen tiloissa (pop-up). Suuhygienistillä on tärkeä rooli erityisryhmien asiakkaiden hoidossa mm. ikääntyvien, kehitysvammaisten sekä monisairaiden ehkäisevän suunhoidon asiantuntijana. Pidämme tärkeänä yhteistyötä eri ammattilaisten välillä.

Suuhygienistin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/559) mukainen laillistettu suuhygienisti. Eduksi katsotaan molempien kotimaisten kielten hallinta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus KVTES;n mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.2.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/hammashoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Niina Nivala-Huhtaniska puh. 040 676 79 48, niina.nivala-huhtaniska@porvoo.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats