Tule töihin meille Karviaiseen! Haemme suuhygienistiä vakinaiseen työsuhteeseen 15.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen muodostuu Vihdin ja Karkkilan alueista. Sijaintimme on Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys ja riittävä suomen kielen taito. Suuhygienistin työ on Karviaisessa monipuolista ja työnjakoa on kehitetty pitkälle.

Tehtäväkohtainen palkka on 2540,34 € / kk. Potilastyöstä maksetaan paikallisen sopimuksen mukainen erillinen toimenpidepalkkio. Työaikamuotona on yleistyöaika, johon kuuluu puolen tunnin pituinen ruokatauko, joka on omaa aikaa. Viikkotyöaika on 38.15 tuntia. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Karviainen on savuton työnantaja.
Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Noudatamme KVTES:n mukaista koeaikaa.
Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemus tulee jättää 11.4.2021 mennessä www.kuntarekry.fi kautta, työavain 351790.

Haastattelut järjestetään etä- tai puhelinhaastatteluina ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastatteluun kutsutulle lähetetään linkki haastattelua varten. Ennen lopullista valintapäätöstä sovitaan tapaaminen Nummelan terveysasemalle Nummenselkä 2. 03100 Nummela, jossa tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Suun terveydenhuollon osastonhoitaja Maija Pulkkinen, maija.pulkkinen@karviainen.fi, p. 044 042 1417.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Terveyspalvelut, Terveyspalvelukeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs