Suuhygienisti

Sinä reipa suuhygienisti, sinulle on tarjolla kesäloman sijaisuus Haapaveden hammashoitolassa ajalle 1.6-29.8.21. Työnkuvaan kuuluu suuhygienistin työn lisäksi hammaslääkärin avustaminen ja keskitettyyn puhelinajanvaraukseen vastaaminen. Pätevyysvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollonammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Arvostamme itsenäistä työotetta, paineensietokykyä, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on tiimityöskentelyä. Aikaisempi kokemus suuhygienistin työstä katsotaan hyväksi. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Eeva Mäki, palveluesimies
eeva.maki@haapavesi.fi
044-7591443

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Hammashoitola, Hammashoitola Haapavesi
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi .Löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Suggested jobs