Suuhygienisti - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haettavana suuhygienistin toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde perusterveydenhuollon tulosalueen suun terveydenhoidossa

Suuhygienistin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, suuhygienistin (AMK) -tutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa valinnassa otetaan huomioon myös laillisiksi terveydenhuollon ammattihenkilöiksi 31.8.2021 mennessä valmistuvat suuhygienistit.

Valittun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, joka sisältää tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumetestin. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 365479.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa
osastonhoitaja Kati Mäkäräinen, p. 044 417 2919
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Suun terveydenhuolto, perustaso

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Pihlajavedentie 8, 57170 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb