Suuhygienisti - Kimitoöns kommun

Haemme Kemiönsaaren terveyskeskukseen
SUUHYGIENISTIÄ työsopimussuhteeseen.

Edellytämme että olet laillistettu suuhygienisti tai että sinulla on em. tutkintoa vastaava aikaisempi tutkinto. Lisäksi edellytämme, että sinulla on vähintään hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä.

Suun ja hampaiden terveydenhuollon käytössä on hyvin toimiva ja viihtyisä työympäristö, jossa työtiimi koostuu 3 hammaslääkäristä, 2 suuhygienististä ja 4 hammashoitajasta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja koeaika on neljä kuukautta. Palkkaus KVTES:n mukaan. Työhön valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palkkauspäätöksen tiedoksi saamisesta.


Lisätietoja

http://www.kimitoon.fi/fi/terveys-ja-hoito/terveyskeskus/hammashuolto/
https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Anriina Aaltonen puh. 040 665 5410, anriina.aaltonen@kimitoon.fi.

Lisätietoja

Peruspalveluosasto, Hammashuolto

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.


Osoite: Vårdbackantie 4-6, 25700 Kemiö
Kemiönsaaren kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb