test
suuhygienisti - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on haettavana

SUUHYGIENISTIN toimi

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Haemme suuhygienistiä kuntayhtymän palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Harjavallan terveysasemalle. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme ennakkoluulotonta ja oman työn kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa. Työ alkaa 3.1.2022.

Edellytämme erikoishammashoitajan, hammashuoltajan tai suuhygienistin tutkintoa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaisesti. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Muut tiedot:
Pyydämme hakijoita toimittamaan hakemuksensa ja cv:n sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 10.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka 2478,04 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan tartuntalain 48 § mukainen rokotesuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Lehtinen
vs. osastonhoitaja
p. 0444503189

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveydenhuollon avopalvelut, Suun terveydenhuolto

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb