test
Suuhygienisti - Keravan kaupunki

Haemme suun terveydenhuollon ammattilaista vakinaiseen suuhygienistin palvelussuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tavoitteenamme on palveluiden hyvä ja oikea-aikainen saatavuus sekä olemassa olevien resurssien tehokas käyttö.

Suuhygienistin tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti eri ikäryhmien suun terveyden edistäminen, suun terveystarkastukset sekä suun sairauksien hoito yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämmekin tärkeänä, että suuhygienistimme haluavat kehittyä työssään. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen toimintamalliimme on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämmekin tärkeänä, että suuhygienistimme haluavat kehittyä työssään. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen toimintamalliimme on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme sinulta kokemusta oikomishoidosta, koululaisten pop up -tarkastuksista, tiimimallityöskentelystä sekä ikäihmisten hoidosta palvelukodissa ja osastolla. Edellytämme lisäksi hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä osaavan ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen. Työympäristö on paitsi monipuolinen myös viihtyisä. Ympäriltäsi löydät suun terveydenhuollon kehittämisestä innostuneen työyhteisön, joka on rohkea ja tulevaisuussuuntautunut. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto tai vastaavaa aiempi tutkinto.
Tehtäviin valitulta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Noudatamme tehtävän täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Hakuaika päättyy 3.12.2021 klo 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Suun terveydenhuollon esimies Lea Koivukangas, p. 040 318 3319 tai sähköpostitse lea.koivukangas@kerava.fi

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala, Suun terveydenhuolto

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla.


Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb