Skip to main content
test
Suuhygienisti - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen suuhygienistiä.

Kirkkonummen suun terveydenhuolto on innovatiivinen, tulevaisuusorientoitunut suun terveydenhuollon ammattilaisten työyhteisö, jossa työskentelee noin 50 suun terveydenhuollon ammattilaista. Kirkkonummella on kuusi toimipistettä ympäri kuntaa ja hoidamme kuntalaisten suun terveyttä vauvasta vaariin. Loppuvuodesta suurin osa toimipisteistämme yhdistyy ja siirtyy uuteen hyvinvointikeskukseen.

Toimintamme keskiössä on aina asiakas ja teemme työtämme suurella sydämellä. Jokainen työntekijämme on meille arvokas ja tasa-arvoinen työyhteisön jäsen.

Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen ja aktiivinen suuhygienisti? Tarjoamme monipuolista suun hoito- ja terveydenedistämistyötä eri ikäisten asiakkaiden parissa. Arvostamme kokemusta tai kiinnostusta oikomishoitoon. Tervetuloa joukkoomme!

Työt alkavat 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan 18.5.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 403607).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Maiju Sulin puh. 040 357 5053
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb