test
Suuhygienisti - Loviisan kaupunki

Loviisan perusturvakeskus suun terveydenhuolto hakee suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Loviisan perusturvakeskuksen suun terveydenhuollossa työskentelee kuusi hammaslääkäriä, kolme suuhygienistiä ja kymmenen hammashoitajaa. Lisäksi meillä käy oikoja ja suukirurgi. Työ on monipuolista, ja sitä on mahdollista muokata oman kiinnostuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun suuhygienistin pätevyys. Sinulla tulee olla sekä suomen että ruotsin kielien taitoa. Aikaisempaa työkokemusta suuhygienistin työstä ei vaadita. Todistukset pyydetään esittämään haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika 38,25 tuntia/viikko. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava suuhygienisti Minna Valén, puh 044 505 1344, minna.valen@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb