Skip to main content
test

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee suuhygienistiä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimialueena on Kuntayhtymä Kaksineuvoisen hammashoitolat. Alkusijoituspaikka on Evijärven hammashoitola.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Työ on monipuolista vauvasta vaariin, myös oikomishoidon toimenpiteitä.

Odotamme sinulta motivoitunutta ja asiakaslähtöistä asennetta työhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kiinnostusta suun terveydenhuollon kehittämiseen.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto. Otamme huomioon myös loppuvaiheen shg-opiskelijat.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Tehtävässä vaaditaan työntekijän rokotussuojan hankkimista. (Tartuntatautilaki 48 §). Koeajan kuluessa tulee suorittaa puuttuva LOVe-lääkelupa.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://kaksineuvoinen.fi/etusivu/palvelut/terveyspalvelut/suun-terveydenhuolto
https://kaksineuvoinen.fi/rekrytointi/meilla-toissa-hammaslaakari-virve-makipernaa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pirjo Pajari puh. 044 369 9224. Sähköposti etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Terveyspalvelut, suun terveydenhuolto

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin sekä Evijärven kunnan yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 750 työntekijää, haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Rekommenderade jobb