Skip to main content
test
Suuhygienisti - Kangasalan kunta

Kangasalan kaupungin suun terveyspalvelut hakee suuhygienistiä sijaisuuteen ajalle 22.8.2022- 25.5.2023.

Tarjoamme sinulle työpaikan aktiivisen toisiaan tukevan ja kehitysmyönteisen tiimin jäsenenä. Saat tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja omaavaa, joustavaa ja innokasta ammattilaista. Toivomme sinulta innovatiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, sekä asiakaslähtöistä ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Käytössäsi ovat laadukkaat työterveyspalvelut, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Liity Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus!


Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Palkkaus Sote tes:n mukainen.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Mylläri p. 0504152288, sari.myllari@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiirin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb