Skip to main content
test
Suuhygienisti - Askola kunta

Haemme Askolan kunnan suun terveydenhuoltoon

SUUHYGIENISTIÄ 1.6.22 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Tehtävän kuvaus: Suun terveydenhuollon yksikkömme tarjoaa palveluita n. 5000 asukkaalle. Tiimissämme työskentelee kaksi kokenutta hammaslääkäriä, kaksi ja puoli hammashoitajaa ja yksi kohta toisiin tehtäviin siirtyvä suuhygienisti. Suuhygienistin toimenkuva on monipuolinen. Hänen tehtäviinsä kuuluu eri ikäryhmien suun terveystarkastuksia , suun terveyden edistämistä ja ennen kaikkea suun parodontologisten sairauksien hoitoa yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa. Vanhusten asumisyksikössä suun hoidon terveysneuvonta ja ehkäisevä hammashoito kuuluvat myös suuhygienistin tehtäviin. Perehtyneisyys oikomishoitoon (myös kiinteät oikomislaitteet) katsotaan merkittäväksi eduksi.


Kelpoisuusehdot: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/559) mukainen laillistettu suuhygienisti. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§: n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy SOTE sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Hakemukset sähköisesti www.kuntarekry.fi, haku työavaimella 444797 viimeistään 20.6.2022 klo 15.00 mennessä . Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja

http://www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Marjo Vaahtiala, sähköposti marjo.vaahtiala@ askola.fi, puh. 0407109252 ( mieluiten klo 15.00-16.00 välillä)

Lisätietoja

Askolan kunta, Perusturva, Terveyspalvelut

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Askolan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Rekommenderade jobb