Skip to main content
test
Suuhygienisti - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Haemme hammashuoltoon suuhygienistiä vakinaiseen työsuhteeseen.


Pöytyän kuntayhtymään kuuluu kaksi kuntaa, Aura ja Pöytyä. Kuntayhtymässä on neljä hammashoitolaa Aurassa, Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä. Käytössämme on Lifecare-tietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Suuhygienistinä työskentelet osana moniammatillista työyhteisöä. Toimi on kokoaikainen, työaika 38,25h/viikko. Toimi täytetään sijaisuutena 1.9.22 alkaen ja vakinaistetaan 1.1.2023 alkaen. Työnkuvasi on monipuolinen. Toimen alkaessa tehtäviisi kuuluu pelkkää suuhygienistin vastaanottotyötä helmikuun 2023 loppuun asti. Tämän jälkeen teet välillä työtä hammaslääkärin työparina tai välinehuollossa suuhygienistin tehtävien lomassa. Tehtävään valitulta edellytetään valmiutta eri toimipisteissä työskentelyyn. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Valinta on ehdollinen ja vahvistetaan hakijan toimitettua hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuntayhtymän työpaikkaterveydenhuollosta ja hänellä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 a §:n mukainen rokotesuoja. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.

Hakemukset: www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 13.7.2022 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.poytyanterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Heli Kriikkula (tavoitettavissa 23.6.22 asti), heli.kriikkula@tk.poytya.fi,
puh. (02) 4864 1330 (yhteydenotot hammashuollon ajanvarausnumeron kautta asti sähköpostitse)

Lisätietoja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 300:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski
Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb