Skip to main content
test

Haemme suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen Simon hammashoitolaan.
Kelpoisuusvaatimus on suuhygienistin tutkinto. Arvostamme hyvää kliinistä taitoa suun terveydenhuollossa, potilastietojärjestelmien hallintaa, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Henkilö voidaan palkata heti kun sopiva hakija löytyy.
Simon hammashoitolassa on hyvät, ajanmukaiset tilat ja laitteet. Hammashoitolassa työskentelee 1,5 hammaslääkäriä ja 1,5 hammashoitajaa. Potilastietojärjestelmänä on Winhit.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.
Noudatamme 6 kk koeaikaa.
Työsuhteen vakinainen täyttö 1.11.2022 alkaen, mutta hakija voidaan palkata jo aiemmin määräaikaisena.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hammaslääkäri Anna-Maija Herva, anna-maija.herva@oulunkaari.com, p. 050 310 7135
Johtava hammaslääkäri Ismo Kaivorinne, ismo.kaivorinne@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren terveyspalvelut, Simon terveyspalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.


Osoite: Varkkermontie 1, 95200 Simo
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb