Skip to main content
test
Suuhygienisti - Säkylän kunta

Säkylän kunnassa on avoinna SUUHYGIENISTIN toimi

Hammashoitolamme sijaitsee Säkylän sote-keskuksessa. Tiimiin kuuluu kolme hammaslääkäriä, suuhygienisti sekä neljä hammashoitajaa. Välinehuollon hoitaa Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos SataDiag. Työ on monipuolista. Asiakkaita on lapsista vanhuksiin. Meillä kaikki halukkaat potilaat ovat jo vuosia olleet säännöllisessä kutsujärjestelmässä.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista koulutusta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/vko.
Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta sekä työkokemusta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Säkylä on savuton kunta. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: ylilääkäri Kirsi Markula, puh. 044 457 5231, kirsi.markula@sakyla.fi tai hammaslääkäri Terhi Lahtinen, puh. 044 457 5217, terhi.lahtinen@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi 11.10.2022 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai sähköpostitse sote@sakyla.fi.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri Kirsi Markula, puh. 044 457 5231, kirsi.markula@sakyla.fi tai hammaslääkäri Terhi Lahtinen, puh. 044 457 5217, terhi.lahtinen@sakyla.fi

Lisätietoja

Säkylän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Säkylä on n. 6700 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Välskärintie 5, 27800 Säkylä

Rekommenderade jobb