Skip to main content
test
Suuhygienisti eteläisen alueen suunterveydenhuolto - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme kahta suuhygienistiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä yhtä suuhygienistiä 29.8.2024 saakka jatkuvaan määräaikaiseen työsuhteeseen Kymsoten suun terveydenhuoltoon. Kymsoten eteläiseen alueeseen kuuluvat Hamina, Kotka, Miehikkälä ja Virolahti. Tehtävien ensisijaisina aloituspaikkoina ovat Kotkan alueen hammashoitolat, mutta sinun on mahdollista vaikuttaa työskentelypisteeseesi.

Kymsoten suun terveydenhuolto on toimintaansa aktiivisesti kehittävä työyhteisö, jossa jokaisen työntekijämme näkemystä ja työpanosta arvostetaan. Työyhteisömme vahvuuksia ovat hyvä yhteishenki, tasa-arvoisuus ja yhdessä toimiminen. Saamme myös potilailta kiittävää palautetta toiminnastamme.

Työ meillä on mielenkiintoista ja monipuolista. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviisi ja työaikoihin. Meillä panostetaan perehdytykseen ja apua on aina tarjolla.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymenlaaksosta löydät myös mahdollisuuksia edulliseen ja luonnonläheiseen asumiseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen oikeus harjoittaa suuhygienistin ammattia: suuhygienistin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Otamme huomioon myös lähellä valmistumista olevat opiskelijat: sinun on mahdollista suorittaa meillä viimeiset harjoittelusi palkattuna. Todistukset kelpoisuudesta tehtävään tulee esittää pyydettäessä.

Haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä ja valituksi tulleen on mahdollista vaikuttaa työn aloitusajankohtaan.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Stina Huhtinen
stina.huhtinen@kymsote.fi
puh. 044 7020560

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48120 Hamina, Kotka, Miehikkälä, Virolahti

Rekommenderade jobb