Skip to main content
test
Suuhygienisti, Hammaslääketieteen opetusklinikka - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei suuhygienisti, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa on haettavana suuhygienistin vakituinen toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Hammaslääketieteen opetusklinikka.

Hammaslääketieteen opetusklinikan tehtävänä on järjestää kliinisen vaiheen koulutusta hammaslääketieteen kandidaateille, suuhygienistiopiskelijoille sekä suunterveydenhuoltoon suuntautuville lähihoitajaopiskelijoille.

Hammaslääketieteen opetusklinikassa suuhygienistin työ koostuu klinikan toimintaan liittyvistä monipuolisista tehtävistä. Tehtäviä ovat muun muassa järjestely- ja koordinointitehtävät, opiskelijoiden ohjaaminen, itsenäinen vastaanottotyö ja yhteistyö klinikassa työskentelevän henkilöstön kanssa. Tarpeen mukaan tehtäviin kuuluu myös työskentely KYSin Suu- ja leukasairauksien klinikkakokonaisuuteen kuuluvalla Suu- ja leukasairauksien poliklinikalla.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa opetus ympäristössä Perehdytämme sinut työtehtäviisi huomioiden henkilökohtainen osaamisesi ja työkokemuksesi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2651,36 €/kk. Tervetuloa moniammatillisen asiantuntijatiimimme jäseneksi!

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tai hammashuoltajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna suuhygienistinä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Toimivalinnassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/suu-ja-leukasairaudet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Eija Eriksson, p. 044 717 4028 tai ylihoitaja Auli Luostarinen, p. 044 717 2604. Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb