Skip to main content
test
Suuhygienisti, kotihoito - Esbo stad

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja kehittämismyönteistä suuhygienistiä vakinaiseen tehtävään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoon kotihoidon asiakkaat. Työ sisältää liikkumista kotihoidon työntekijöiden mukana: työskentelet 3 päivää viikossa kotihoidon asiakkaiden luona. Kahtena päivän viikossa työskentelet kliinisessä työssä Tapiolan laajennetun perushoidon yksikössä, missä työskentelee kirurgian, parodontologian, endodontian sekä pedodontian erikoishammaslääkäreitä sekä hoidetaan paljon palveluita tarvitsevia ja gerodontologisia asiakkaita. Kotihoidossa työskentelevänä suuhygienistinä liikut kotihoidon hoitajien mukana ja teet kotihoidon palvelutarpeen arviointiin sisältyviä suun terveyttä kartoittavia hoidon tarpeen arviointeja. Lisäksi opastat hampaiden ja suun hoidossa. Liityt myös osaksi terveyden edistämisen työryhmää ja toimit asiantuntijana terveyden edistämisen tilaisuuksissa. Työ voi sisältää iltatyötä.

Valmistumassa olevat uudet ammattilaiset ovat tervetulleita hakemaan tehtävää jo ennen valmistumistaan.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 250 000 vuosittain. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti.

Tehtävän nimi ja osoite: Suun terveydenhuolto, Ahertajantie 2
Työaika: 38h15min / vk
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu suuhygienisti

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä lääkehoitolupa.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta. Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta suuhygienistin tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava osastonhoitaja Niina Lindholm, 040 636 5088

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Ahertajantie 2, 02100 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb