Skip to main content
test
Suuhygienisti - Lohjan kaupunki

Lohja on lähes 50 000 asukkaan kaupunki läntisellä Uudellamaalla, pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä innovatiivisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Haemme suuhygienistiä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022 - 31.1.2023. Ensisijainen sijoituspaikka on Lohjan hammashoitolat.

Suuhygienistin perustehtävä Lohjan kaupungin suun terveydenhuollossa on edistää koko väestön suun ja hampaiston terveyttä ja näin myös koko väestön yleisterveyttä.

Suuhygienistin työ on monipuolista suun terveyttä edistävää ja ylläpitävää, suusairauksia ennaltaehkäisevää, hoitavaa tai kuntouttavaa työtä. Vaativa ja haasteellinen työ edellyttää hammaslääketieteen ja hoitotyön laaja-alaista osaamista ja hallintaa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja moniammatillisissa työryhmissä.

Suuhygienistin tehtäviä Lohjan kaupungin suun terveydenhuollossa ovat mm.
- terveysneuvonta
- yksilön, perheen ja yhteisön terveyden edistäminen
- terveydenedistämisprojektien suunnittelu ja toteutus
- suun ja hampaiden terveystarkastukset
- Pop-Up:ssa työskentely
- hoidon tarpeen arviointi, hoitosuunnitelman laatiminen, toteutus ja seuranta
- suu- ja hammassairauksien ehkäisy, varhais- ja ylläpitohoidot
- kariologisen hoidon osa-alueet
- kiinnityskudossairauksien hoito (parodontologinen hoito)
- hammaslääketieteen erikoisalojen osatehtävät (oikomishoidon, purentafysiologian, suukirurgian ja proteettisen hoidon osa-alueet)
- röntgenkuvien ottaminen
- opiskelijoiden ohjaus
- suun terveyden ensiaputilanteet ja vastuualueen lääkehoito (puudutusoikeus puudutusluvan saaneilla)
- erilaiset työyhteisön projekti- ja kehittämistyöt
- opetustehtävät

Toteutamme lisäksi koululaisten suun- ja hampaiden terveystarkastuksia kouluilla, joten liikkuvan hammashoitolan parissa hankittu kokemus ja kiinnostus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensisijaisesti terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta. Tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto. (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja). Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkka on 2595,60 €/kk, Sote sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:
tiedustelut mielellään to-pe klo 8.30-13.00
osastonhoitaja Johanna Backman, puh. 044 369 2210, johanna.backman@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 19.8.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-333-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Suun terveydenhuolto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb