Skip to main content
test
Suuhygienisti, Nummelan hammashoitola - Västra Nylands välfärdsområde

Suuhygienisti suun terveydenhuoltoon!

Haemme suuhygienistiä vakinaiseen työsuhteeseen Nummelan hammashoitolaan.

Meillä suuhygienistin työn sisältöön kuuluu monipuolisesti lasten suun terveystarkastuksia, aikuispotilaiden hoidon tarpeen arvioita, parodontologista hoitoa ja omahoidon ohjausta.

Hammaslääkärin konsultointi on mahdollista ja moniammatillista yhteistyötä tehdään terveysaseman muiden työntekijöiden kanssa. Työilmapiiri on rento ja positiivinen. Pyrimme yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä.

Sijaintimme on Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta Nummelan hammashoitolassa. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä myös Karkkilan toimipisteessä.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Työsuhteen muut ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Noudatamme KVTES:n mukaista koeaikaa.

Haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi pian!

Työpaikan nimi ja osoite: Nummelan hammashoitola, Nummenselkä 2, 03100 Nummela
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös riittävää suomen kielen taitoa.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa suun terveydenhuollon osastonhoitaja, Viola Storm, viola.storm@luvn.fi, p. 044 042 1417.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Yhteiset sosiaali ja terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Lohjan, Karkkilan, Vihdin ja Siuntion suun terveydenhuollon palvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Rekommenderade jobb