Skip to main content
test
Suuhygienisti, Pieksämäki - Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) suuhygienistiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Pieksämäen suun terveydenhuoltoon 01.08.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden motivoivaan ja merkitykselliseen työhön. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, iloiset ja motivoituneet kollegat sekä monialaisen verkoston tukemaan työtäsi. Työsi koostuu monipuolisista työtehtävistä eri ikäisten potilaiden kanssa.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta, kuin myös haluasi kehittyä suun terveydenhuollon ammattilaisena. Toivomme sinulta ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen sekä kunnioittavaa asennetta asiakkaitamme kohtaan.

Sydämellisesti tervetuloa Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan porukkaan!

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1000 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suun terveydenhuollon yksikön esimies Carita Forssell, puh. 044 368 6728, carita.forssell@etelasavonha.fi.

Lisätietoja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb