Suuhygienisti, Salla

Ansök senast  20.6.2024 15:00

Lapin hyvinvointialue hakee suuhygienistiä Sallaan!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Suun terveydenhuollossa työskentelee kolme hammaslääkäriä, kolme lähihoitajaa/hammashoitajaa ja yksi suuhygienisti. Työ on päivätyötä. Tavoitteena Sallassa on tuottaa asiakaslähtöisiä, laadukkaita, tutkittuun tietoon ja hyviin hoitokäytäntöihin perustuvia suun terveydenhuollon palveluja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (559/1994) 5 §:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (suuhygienisti) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Huomioimme myös valmistuvat suuhygienistit.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee ennen työn aloittamista esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae huippuhommiin lähettämällä hakemus Kuntarekryn kautta! Tehtävä on uudelleen haettavana 20.6.2024 klo 15:00 saakka.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastaava hammaslääkäri Maarit Tervo, maarit.tervo@lapha.fi, 040- 5199337

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla,Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare