Skip to main content
test
Suuhygienisti, Samarian hammashoitola - Esbo stad

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme suuhygienistia määräaikaiseen tehtävään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on pohjoinen palveluyksikkö, ensisijaisena hoitolana Samarian hammashoitola.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisen kliinisen potilastyön lisäksi omahoidon ohjausta sekä mahdollisesti muita terveyden edistämiseen liittyviä tehtäviä. Työ voi sisältää iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi. Valmistumassa olevat uudet ammattilaiset ovat tervetulleita hakemaan tehtävää jo ennen valmistumistaan.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi SOTE-sopimuksen mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta-/kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2667,90 €/kk ja mahdollinen työkokemuslisä.

Työpaikan nimi ja osoite: Samarian hammashoitola, Terveyskuja 2, 02770 Espoo
Työaika: viikotyöaika, 38 h 15 min
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu suuhygienisti tai valmistuva suuhygienisti, jolla on opintopisteitä vähintään 180.

Tehtävässä edellytetään hyvää suullista suomen kielen taitoa. Tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa, tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä lääkehoitolupa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Pohjoinen palveluyksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1156-22
  • 1.9.2022 - 31.8.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2667,90 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 22.7.2022 - 22.8.2022 15:45
  • KuntaSuun terveydenhuoltoTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

25. - 29.7.2022 lisätietoja antaa osastonhoitaja Tarja Pulkkinen, tarja.pulkkinen@espoo.fi, puh. 040-6369081.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Pohjoinen palveluyksikkö

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Terveyskuja 2, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb