Haetko suuhygienistin tehtävänkuvaa, jossa pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön? Haluatko tehdä töitä mukavassa ja osaavassa tiimissä? Seututerveyskeskus on työntekijöiden suosittelema työpaikka, tule mukaan osaavaan suun terveydenhuollon joukkoon! Voit olla vastavalmistunut tai ammattilainen, meillä saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen.

Haemme Seututerveyskeskuksen Multian, Keuruun ja Petäjäveden hammashoitoloihin vakituiseen työsuhteiseen

SUUHYGIENISTIÄ

Ensisijainen työpisteesi on Multian hammashoitolassa. Suunnitellusti työpiste voi olla myös Keuruun tai Petäjäveden hammashoitolassa. Multian hammashoitola sijaitsee Multian terveysaseman ja neuvolan kanssa samassa rakennuksessa. Hammashoitolassa on kaksi hoitohuonetta. Keuruun terveysasemalla sijaitsevassa hammashoitolassa on kahdeksan hoitohuonetta.

Suuhygienistin tehtäviisi kuuluu vastaanotolla monipuolisen eri-ikäisten kanssa tehtävän potilastyön ja terveydenedistämisen lisäksi mm. terveydenedistämisen ryhmätapahtumat, moniammattillinen yhteistyö, laitospotilaiden suunhoidon tarpeen arviointi ja ohjaus sekä erilaisiin työryhmiin osallistuminen. Käytämme Effica- potilastietojärjestelmää.

Sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi sekä työn sisältöön. Hoitohenkilökunnan työaikamuoto on yleistyöaika. Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Yhteistyö eri toimijoiden kesken on helppoa ja sujuvaa. Olemme saaneet sekä työntekijöiltä, että viralliselta ulkopuoliselta arvioijalta erittäin hyvät palautteet perehdytyksestä.

Olet koulutukseltasi laillistettu suuhygienisti (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Löydät tästä työpaikkailmoituksesta videolinkin ja pääset tutustumaan tulevaan kollegaasi. Kysy lisää tehtävästä ja tule mukaan osaavaan tiimiimme!

Voit tutustua hammashoitoloihin täältä:

http://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Hammashoitolat/Multian_hammashoitola/Multian_hammashoitola
http://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Hammashoitolat/Keuruun_hammashoitola/Keuruun_hammashoitola
http://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Hammashoitolat/Petajaveden_hammashoitola/Petajaveden_hammashoitola

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi
http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Annamme mielellämme lisätietoja:
Ylihoitaja Eila Kerkelä
puh. 014 269 5909
eila.kerkela@seututk.fi
Osastonhoitaja Viivi Raivio-Pekkarinen
puh. 050 316 8603, 014 336 6563
viivi.raivio-pekkarinen@seututk.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta

Liikelaitos seututerveyskeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii K-S sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.