Suuhygienisti, Sodankylä

Ansök senast  15.8.2024 15:00

Suuhygienistiksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen Suun terveydenhuollon vastuuyksikössä itäisellä palvelualueella
on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen suuhygienistin tehtävä Sodankylän yksikössä.

Sodankylä on reilun 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimimme upouusissa, moderneissa tiloissa Hyvinvointikeskus Sopukassa. Hoitolassamme on ajanmukaisesti varustetut hoitohuoneet ja käytössämme on Winhit-potilastietojärjestelmä.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Lapin hyvinvointialueella pääset tekemään suuhygienistin työtä monipuolisesti ja itseäsi kehittäen kaiken ikäisten potilaiden parissa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja monipuoliset konsultaatiomahdollisuudet sekä työyhteisön ja esimiehen tuen.

Arvostamme suuhygienistin tehtäväalueen laajaa hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Sinua odottavat monipuoliset suuhygienistin tehtävät vauvasta ikäihmisiin joustavin työajoin. Työtiimimme koostuu kuudesta hammaslääkäristä, yhdestä suuhygienististä ja kuudesta hammashoitajasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetuin lain (559/1994) 5§:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (suuhygienisti) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekrypalvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 15.8.2024 klo 15.00 saakka.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Laura Harju, itäisen palvelualueen ylihammaslääkäri, laura.harju@lapha.fi, 040 7204508

Anitta Kaaretkoski, Sodankylän suun terveydenhuollon vastaava hammashoitaja,anitta.kaaretkoski@lapha.fi, 040 5382993

Katariina Kettunen, suun terveydenhuollon johtava hoitaja, katariina.kettunen@lapha.fi, 040 7668392

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare