Skip to main content
test
Suuhygienisti:  suu- ja leukasairauksien poliklinikka, Joesnuu; määräaikainen (id6341) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 30.6.2022 mennessä SUUHYGIENISTIN sijaisuus ajalle 15.8.2022 - 31.5.2023

Erikoisosaamistamme ovat lasten- ja aikuisten erikoissairaanhoitoa vaativat suu- ja leukasairaudet. Poliklinikan tehtäviin kuuluu muun muassa riskipotilaiden suun alueen toimenpiteet, suun limakalvosairauksien diagnostiikka ja hoito, leukojen alueen kehityshäiriöiden diagnostiikka ja hoito, vaativien oikomishoitojen suunnittelu ja toteutus, suu-, hammas- ja leukavammojen hoito, vakavien hammasperäisten infektioiden hoito, vaativa purennan proteettinen kuntoutus, vaativa hampaiden kiinnityskudosten hoito, vaativa purentafysiologinen hoito, suu- ja leukakirurgiset toimenpiteet, suusyöpäpotilaiden hoito ja kuntoutus sekä suu-, leuka- ja kasvokipujen tutkiminen ja hoito. Lisäksi meillä on oma päivystys arkisin klo 7.30-15.30 välillä.

Poliklinikallamme suuhygienistin työhön kuuluu sekä itsenäisen vastaanoton pitäminen että hammaslääkärin työparina toimiminen. Pääsääntöisesti itsenäiset vastaanotot sisältävät tutkimusten tekemistä, suunhoitoa ja siihen liittyvää ohjausta sekä oikomishoitoa. Teemme myös toimenpiteitä leikkaussalin puolella, joissa avustaminen on osa suuhygienistin työnkuvaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta ja kiinnostusta itsensä ja oman työnsä kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan moniammatillisessa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Tule mukaan huipputiimiimme, olemaan osa tulevaisuuden suunhoitoa!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon työehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti.

Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Marjukka Varonen, marjukka.varonen@siunsote.fi p. 050-3877864

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6341
  • 8.6.2022 - 30.6.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Marjukka Varonen, marjukka.varonen@siunsote.fi p. 050-3877864

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb