Skip to main content
test
Suuhygienisti: suun terveys, Lieksa (id6283) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 11.9.2022 mennessä suuhygienistin tehtävä

Haemme joukkoomme positiivista ja oma-aloitteista suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävä on vakituinen ja ensisijainen työpisteesi sijaitsee Lieksan hammashoitolassa. Meillä pääset tekemään monipuolisesti suuhygienistin työtehtäviä. Kiinnostuksesi tai kokemuksesi oikomishoidon toimenpiteisiin katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti. Alan opiskelijat huomioidaan haussa myös. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon työehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. osastonhoitaja Reetta Tallgrén reetta.tallgren@siunsote.fi p.013 330 9519

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Lieksassa 29.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6283
  • 25.5.2022 - 11.9.2022 23:59
  • KuntaLieksaPohjois-Karjala

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Reetta Tallgrén reetta.tallgren@siunsote.fi p.013 330 9519

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb