Suuhygienisti

Haemme Tyksin suu- ja leukasairauksien vastuualueelle suuhygienistiä sijaisuuteen ajalla 1.2.21 - 30.6.21.

Suuhygienisti on erityistyöntekijä, joka osallistuu terveyslähtöiseen potilaan omatoimisuuden edistämiseen sekä ennaltaehkäisevään ja korjaavaan suun ja hampaiston kokonaisvaltaisiin hoitotoimiin. Suu- ja leukasairauksien klinikan erikoisaloihin kuuluu suu- ja leukakirurgia, kliininen hammashoito ja oikomishoito, joissa kaikissa suuhygienisti työskentelee hammaslääkärin työparina.

Suuhygienistin tehtäväkuvaan kuuluu lisäksi itsenäinen vastaanottotyö, joka sisältää mm. suusyöpäpotilaiden, pään ja kaulan alueen kipupotilaiden, uniapneapotilaiden sekä konservatiivisesti hoidettavien murtumapotilaiden hoitoon osallistumista.
Suuhygienistin osaamista hyödynnetään myös erilaisissa suun terveyteen liittyvissä koulutus- ja ohjaustilanteissa. Lisäksi suuhygienisti osallistuu moniammatilliseen hoitotiimiin, eri potilasryhmien ohjaukseen ja hoidon arviointiin.

Työn luonne on pääosin polikliinistä päivätyötä, tehtäväkuvaan sisältyy lisäksi yövarallaoloa.

Odotamme hakijalta laaja-alaista kokemusta suunterveydenhuollosta sekä itsenäisestä vastaanotto toiminnasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia joustavasti moniammatillisessa työyhteisössä sekä uudistus- ja kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä työyhteisössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Taina Ståhle, p. 02 313 0873.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit, TO6C Suu- ja leukasairauksien klinikka
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats